Μία πόλη που σφύζει από νεολαία (40.000 φοιτητές) δεν θα μπορούσε να μην διαθέτει αμέτρητες προτάσεις διασκέδασης: εστιατόρια, bars-café, clubs, κινηματογράφοι, θέατρα και διάφοροι άλλοι χώροι ψυχαγωγίας γεμίζουν τον ελεύθερο χρόνο Πατρινών και επισκεπτών, ενώ πολύ συχνά στην πόλη πραγματοποιούνται πολιτιστικές εκδηλώσεις ή και μικρότερης εμβέλειας events από τοπικές πολιτιστικές-καλλιτεχνικές ομάδες.

Κάθε σοκάκι και… καφές ή ποτό

Καφέ…

Η πόλη μας διαθέτει πολλά μέρη προκειμένου να απολαύσετε τον καφέ σας, ενώ οι συνεχείς πεζοδρομήσεις στο κέντρο της έχουν αναβαθμίσει σημαντικά την ποιότητα του κέντρου της Πάτρας και έχουν δημιουργήσει περισσότερες «εστίες» απόλαυσης.

Πρώτος και καλύτερος, ο πεζόδρομος της οδού Ρήγα Φεραίου έχει εξελιχθεί στο πιο κεντρικό σημείο περιπάτου της πόλης και οι επιλογές για καφέ είναι κάτι παραπάνω από πολλές.

Ωστόσο και ο πεζόδρομος της οδού Αγίου Νικολάου (η οποία είναι κάθετη με την Ρήγα Φεραίου) αποτελεί εδώ και χρόνια ιδανικό στέκι με πολλά καφέ.

Ανεβαίνοντας συναντάμε τα γραφικά σκαλιά της, τα οποία οδηγούν σε όμορφα μεζεδοπωλεία ρεμβάζοντας την πόλη από ψηλά.

Σταθερή αξία αποτελούν κεντρικές πλατείες της πόλης όπως με την Πλατεία Υψηλών Αλωνίων να προσφέρεται για καφέ με θέα σε μία από τις ομορφότερες πλατείες της πόλης όπου μπορεί να σας προσφέρει επιλεγμένες γεύσεις καφέ και ποτών μαζί με απολαυστικές ποικιλίες.

Δεν θα μπορούσε όμως να λείπει από τις επιλογές μας η μαρίνα της Πάτρας όπου προσδίδει στην πόλη με τον δικό της μοναδικό τρόπο, αφού όμορφα μηχανοκίνητα και ιστιοπλοϊκά και παραδοσιακά ξύλινα σκαριά δένουν στις προβλήτες της. Πρόκειται για μία πρόταση που δεν θα πρέπει να χάσετε.

Σημείο αναφοράς της πόλης της Πάτρας ο Φάρος εν Πάτραις, αποτελεί στολίδι, όαση πρασίνου και πραγματικό παράδεισο ψυχαγωγίας για μικρούς και μεγάλους.

Στον όμορφα διαμορφωμένο χώρο του λειτουργεί αναψυκτήριο, εστιατόριο και μπαρ.

Στα τρία στρέμματα πρασίνου, λειτουργεί παιδότοπος με φουσκωτά, κούνιες, γήπεδα σόκερ και βόλλεϋ όπου με την επίβλεψη ειδικά εκπαιδευμένων ανθρώπων μπορείτε να αφήσετε τα παιδιά να χαρούν το παιχνίδι τους.

Φαγητό…

Για να δοκιμάσετε στην Πάτρα, τις νοστιμιές της παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας, οι επιλογές είναι πολλές. Εστιατόρια, ταβέρνες και fast food της Πάτρας είναι στην διάθεσή σας, το καθένα με τη δική του ιδιαίτερη ατμόσφαιρα και το ύφος του. Αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία στην Πάτρα είναι το διευρυμένο ωράριο το οποίο διαρκεί από το πρωί ή νωρίς το απόγευμα μέχρι αργά μετά τα μεσάνυχτα. Για εσάς που επιθυμείτε να φάτε αργά την νύχτα ή ακόμα και τα ξημερώματα, στην Πάτρα και ιδιαίτερα στο κέντρο της πόλης μπορείτε να βρείτε εστιατόρια γρήγορου φαγητού (fast food) που λειτουργούν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με απολαυστικές γεύσεις.Ποτό…

Η Πάτρα ανέκαθεν φημιζόταν για την νυχτερινή ζωή της. Μπαρ, νυχτερινά κέντρα και μπουζούκια βρίσκονται στην διάθεσή σας για την νυχτερινή σας διασκέδαση. Επίσης τα τελευταία χρόνια πολλές μπυραρίες έχουν αρχίσει και κάνουν δυναμική εμφάνιση στην πόλη. Το γεγονός ότι η Πάτρα είναι μια πόλη με πολλούς φοιτητές, την καθιστά μια ιδανική πόλη για αξέχαστες νυχτερινές εμπειρίες.

Κράτηση Τώρα
Φορτώνει...
Ουπς!
Τρέχετε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού που δεν υποστηρίζουμε πλήρως. Κάντε αναβάθμιση σε αυτό για καλύτερη εμπειρία.
Ο δικτυακός τόπος μας λειτουργεί καλύτερα με το Google Chrome.
Πώς να αναβαθμίστε το πρόγραμμα περιήγησης